تاریخ : سه شنبه 8 شهريور 1401

.

دیدار اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با ایثارگران و جانبازان دفاع مقدس

.
رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه به همراه سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران با هدف تکریم و احترام ایثارگران، در منزل دو تن از جانبازان  و یادگاران دوران دفاع مقدس آقایان غلامعلی منصوری صفا و جمشید فروغ حضور یافتند.
در این دیدار یادگاران جنگ به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و طرح مسائل و مشکلات خود پرداختند.
شایان ذکر است که جانباز غلامعلی منصوری صفا ، جانباز ۵۰ درصد بوده و در عملیات های کربلای ۴، کربلای ۵ و والفجر ۸ حضور داشته که در عملیات کربلای ۵ در سن ۲۸ سالگی در منطقه شلمچه به افتخار جانبازی نائل شده است.
جانباز جمشید فروغ نیز جانباز ۵۵ درصد بوده و از رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی بوده و در عملیات خیبر، بدر و والفجر شرکت داشته و در عملیات بیت المقدس ۵  و در غرب کشور در کسوت بسیجی به افتخار جانبازی رسیده است.