تاریخ : دوشنبه 9 خرداد 1401

تجلیل از افتخارآفرینان و فعالین حوزه رسانه و مطبوعات دانشگاه مراغه در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی

تجلیل از افتخارآفرینان و فعالین حوزه رسانه و مطبوعات دانشگاه مراغه در  دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی  با حضور اعضای محترم کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی - خرداماه ۱۴۰۱

🔶یادآور می شود دوازدهمین جشنواره  سراسری رسانه و نشریات دانشجویی " تیتر12 " با شرکت 153  دانشگاه تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مردادماه سال 1400 برگزار شد و دانشجو فرشته عبدل زاده در رسته مقالات فرهنگی رتبه ی اول،  دانشجو داود تیموری در رسته مقالات علوم انسانی رتبه دوم، همکار گرامی پریسا فتوحی عنوان کارشناس برگزیده  را کسب کردند  و در نهایت دانشگاه مراغه، به عنوان دانشگاه شایسته تقدیر به جهت جهش قابل توجه نسبت به دوره های قبل  مورد تمجید و تقدیر قرار گرفت.