تاریخ : يکشنبه 8 خرداد 1401

دانشگاه مراغه در بین دانشگاه های برتر چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت

انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه مراغه در  آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت با کسب دو عنوان برگزیده، خوش درخشیدند و نیز دانشگاه مراغه در بخش دانشگاه های برتر حائز عنوان سوم این دوره از جشنواره گردید.

به گزارش خبرنگار فرهنگی؛ آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت ویژه آثار و دستاوردهای اتحادیه‌ها و انجمن های علمی دانشجویی، با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سوم خرداد در دانشگاه تهران برگزار شد و انجمن علمی روان شناسی دانشگاه مراغه در بخش رقابتی فعالیت علمی خلاقانه در گروه علمی علوم انسانی حائز رتبه سوم و نشریه علمی دادآفرین؛ انجمن علمی حقوق در بخش نشریات علمی گروه علوم انسانی حائز رتبه شایسته تقدیر گردید.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک به افتخارآفرینان، از زحمات و تلاش های تمامی فعالان دانشجویی در انجمن های علمی و شرکت کنندگان در این رویداد بزرگ علمی و فرهنگی، اساتید محترم مشاور، به ویژه از تلاشهای دبیر انجمن علمی روان شناسی؛ دانشجوعلیرضا عیوض نژاد و تیم همراه، استاد محترم مشاور وقت انجمن؛ خانم دکتر هاشمی و دبیر وقت انجمن علمی حقوق؛ دانشجو اسما ذاکری و تیم همراه؛ مدیر مسئول نشریه دادآفرین ؛ دانشجو سهند غیوران و اساتید محترم مشاور و راهنما، آقایان دکتر پتفت و دکتر احسان سلیمی تقدیر و تشکر کرده و از درگاه الهی برای این عزیران و تمامی فعالان فرهنگی دانشگاه آرزوی سلامتی و موفقیت و نیک بختی مسئلت دارد.
شایان ذکر است در این جشنواره که بعد از دوسال برگزاری غیرحضوری و مجازی، به میزبانی دانشگاه تهران و با حضور دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم  و ۶۳ کشور جهان، برگزار شد، انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور، در پنج گروه علمی علوم پایه، دامپزشکی و کشاورزی، هنر و معماری، فنی و مهندسی و علوم انسانی در قالب نزدیک به ۱۸۰۰ اثر در آیتم های رقابتی انجمن برتر، فعالیت علمی خلاقانه، محتوای دیجیتال، نشریه علمی، مسابقه علمی، تالیف و ترجمه کتاب، کار آفرینی و  اختراع به رقابت پرداختند.