تاریخ : يکشنبه 31 شهريور 1398

کانون دختران آفتاب دانشگاه مراغه برگزیده هفتمین جشنواره ملی رویش شد.

در هفتمین جشنواره ملی رویش ویژه دستاوردها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور که در روزهای هفتم و هشتم شهریورماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، از کانون دختران آفتاب در بخش کانونهای فرهنگ و اندیشه بعنوان کانون برگزیده تجلیل شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی؛ در آئین اختتامیه هفتمین جشنواره ملی رویش که با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی و مهندس محمدهادی عسکری مدیر کل فرهنگی و اجنماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور و دانشجویان برگزیده و منتخب جشنواره در سالن شهید چمران دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد از سرکار خانم فرشته نباتیان دبیر کانون دختران آفتاب با اهدای لوح سپاس و تندیس جشنواره تجلیل شد.
مهدوی مدیر فرهنگی دانشگاه مراغه در زمینه فعالیت های کانون دختران آفتاب گفت: کانون دختران آفتاب در سال 92 به همت تنی چند از دانشجویان دختر فعال فرهنگی در زمینه مطالعات زنان و خانواده و با هدف تقویت باورها و ارزش های زن مسلمان و گسترش مشارکت های فرهنگی و اجتماعی دختران دانشجو تاسیس شده است و از آن زمان بعنوان یکی از کانونهای فعال در فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فعالیت نموده است.
ایشان در ادامه افزود: برپایی نشست های تخصصی، کرسی های آزاد اندیشی و گعده های اندیشه ورز، برگزاری همایش سالانه دختران آفتاب با محوریت تجلیل از پوشش برتر، برگزاری سیر مطالعاتی و مسابقات کتابخوانی، انجام بازدیدهای تخصصی، سفرهای فرهنگی و اردوهای مختلف و همچنین انتشار دومین شماره نشریه درانه از جمله فعالیت های شاخص کانون دختران آفتاب در سالتحصیلی 98 – 97 بوده است.