تاریخ : سه شنبه 3 آبان 1401

برگزاری کارگاه آموزشی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی

دانشگاه مراغه برگزار کرد:
کارگاه آموزشی روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی

كارگاه آموزشي روزنامه نگاري در نشريات دانشجويي با حضور دکتر امیر هوشنگ قلندری، مولف کتاب های آموزش روزنامه نگاری در رسانه های دانشگاهی، روزهای  28 و 29 مهرماه  با شرکت صاحبان امتیاز، مدیران مسئول و سردبیران نشریات دانشجویی و دانشجویان علاقمند، در  دانشگاه مراغه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه مراغه؛ اين كارگاه آموزشي با مشارکت حداقل 70  نفر دانشجوی فعال مطبوعاتی و با هدف آگاهي و تعامل هرچه بيشتر دانشجويان درچگونگي انتشار يك نشريه دانشجويي با در نظر گرفتن اصول فني روزنامه نگاري ، ایجاد انگیزه در دانشجویان برای افزایش کمیت و کیفیت نشریات  دانشجویی و  همچنین موفقیت دانشگاه مراغه در جشنواره‌های مختلف کشوری برگزار شد.
امیرهوشنگ قلندی مدرس  دوره های آموزش رسانه در رسانه های دانشگاه کشور و عضو کمیته داوران جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور، سرفصل های آموزشی؛ مديريت در نشريات دانشجویی، خبرنويسي، گزارش نويسي، مصاحبه، گرافیک و صفحه آرایی (تئوری) و نشریات چندرسانه ای  را به علاقمندان این حوزه بمدت ۱۲ساعت  آموزش داد و در پایان به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره اعطا شد و  برگزیدگان  بخش تمرینات عملی در کارگاه،  معرفی شد.