تاریخ : سه شنبه 18 مهر 1396

برگزاری یادواره شیفتگان خدمت و سفیران مقاومت در دانشگاه مراغه

آیین یادواره "شیفتگان خدمت و سفیران مقاومت "بزرگداشت شهدای کارمند و مدافع حرم مراغه و یادبود شهید کربلای عشق؛محسن حججی...
برگزاری یادواره شیفتگان خدمت و سفیران مقاومت در دانشگاه مراغه
آیین یادواره "شیفتگان خدمت و سفیران مقاومت "بزرگداشت شهدای کارمند و مدافع حرم مراغه  و یادبود شهید کربلای عشق؛محسن حججی یکشنبه 16 مهرماه به همت پایگاه بسیج کارمندی شهید نجات الهی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراغه برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه مراغه، دکتر کاظمی قمی سفیر سابق ایران در عراق به بررسی تحولات منطقه و تبیین لزوم حضور و دفاع جمهوری اسلامی در منازعات و توطئه های استکبار در خارج از مرزها پرداخت.این یادواره در فضایی معنوی و روح بخش با مدح شهدا و ذکر مصائب سیدالشهداء (ع) توسط ذاکر اهل بیت حاج مهدی خادم آذریان و تجلیل از خانواده های معزز شهدای کارمند و مدافع حرم شهرستان مراغه برگزار شد.