تاریخ : شنبه 20 آبان 1391

برگزاری کرسی آزاداندیشی " آیا از وضعیت اقتصادی خود راضی هستید آری یا نه " در دانشگاه مراغه

جمعی از دانشجویان متقاضی با همکاری معاونت فرهگی دانشگاه مراغه کرسی آزاد اندایشی با موضوع " آیا از وضعیت اقتصادی خود راضی هستید آری یا نه " در مورخ 20 آذر ماه در آمفی تئاتر فجر دانشگاه برگزاری کردند.
جمعی از دانشجویان متقاضی  با همکاری معاونت فرهگی دانشگاه مراغه کرسی آزاد اندایشی با موضوع " آیا از وضعیت اقتصادی خود راضی هستید آری یا نه " در مورخ 20 آذر ماه در آمفی تئاتر فجر دانشگاه برگزاری کردند.

این برنامه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و سپس مجری برنامه  ضمن خیر مقدم، نکاتی را درباره آیین نامه و نحوه برگزاری کرسی بیان کردند. در ادامه برنامه آقای مهدوی به عنوان داور و کارشناس موضوع ضمن تشکر از برگزارکنندگان و استقبال بی نظیر دانشجویان از این کرسی نکاتی درباره کلیت موضوع بیان داشتند و سپس گروههای موافق و مخالف به بیان دیدگاه های خود در محورهای مختلف از جمله : روند اقتصادی کشور ، مشکلات اقتصادی  و مقایسه وضعیت اقتصادی ایران با دیگر کشور پرداختند.