تاریخ : سه شنبه 7 دي 1395

دانشگاه مراغه گامی استوار برای افتخارآفرینی نشریات در جشنواره کشوری تیتر 10 برداشت

به گزارش واحد خبرگزاری معاونت فرهنگی دانشگاه مراغه، کارگاه روزنامه نگاری با تدریس دکتر علیرضا کتابدار، استاد دفتر مطالعات و توسعه رسانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشاور مدیر مسئول روزنامه همشهری و همچنین رئیس کمیته داوران نهمین جشنواره نشریات دانشجویی سراسر کشور (تیتر 9) برای فعالان حوزه  نشریات، در دانشکده ی کشاورزی دانشگاه مراغه برگزار گردید.
این کارگاه در تاریخ 25 و 26 آذر ماه 1395 با حضور فعالان نشریات دانشگاه مراغه و دانشگاه بناب در دانشکده ی کشاورزی برگزار شد.
اصول و قواعد مربوط به تیتر نویسی، خبرنویسی، مصاحبه، مقاله،  گرافیک و صفحه آرایی از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه دو روزه بود.
خانم  فتوحی کارشناس نشریات دانشگاه مراغه، تشکیل کارگاه های روزنامه نگاری را یکی از اهداف بخش امور فرهنگی دانشگاه برای ارتقای توانمندی فعالان نشریه ای عنوان کردند.
ایشان در ادامه افزودند:  این کارگاه پس افتخار آفرینی نشریات دانشجویی در جشنواره استانی و همچنین جشنواره کشوری (تیتر 9)، با هدف ارتقای سطح  فعالان نشریه ای در مولفه های نظیر روش های خبر نویسی، مصاحبه، مقالات مطبوعاتی و علمی ، گرافیک و صفحه آرایی و آموزش اصول و قواعد مورد نیاز در حوزه نشریات برگزار شد.
ایشان در  پایان تصریح کردند ، امیدست که با برگزاری کارگاه های مورد نیاز دیگر در حوزه نشریات گامی در جهت  افزایش کیفی نشریات و افتخار آفرینی های آتی در جشنواره های مختلف برداریم.