تاریخ : دوشنبه 7 اسفند 1391

برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع " تفکیک جنسیت در دانشگاه ها آری یا نه" در دانشگاه مراغه

کرسی آزاد اندیشی با موضوع " تفکیک جنسیت دانشگاه ها؟ آری یا نه" در دانشگاه مراغه روز دوشنبه 7 اسفند ماه 91 در محل آمفی تئاتر فجر دانشگاه مراغه و با استقبال پرشور دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
کرسی آزاد اندیشی با موضوع " تفکیک جنسیت دانشگاه ها؟  آری یا نه" در دانشگاه مراغه روز دوشنبه 7 اسفند ماه 91 در محل آمفی تئاتر فجر دانشگاه مراغه و با استقبال پرشور دانشجویان این دانشگاه  برگزار شد.

این برنامه باتلاوت آیاتی از کلام الله مجید شروع و در ابتدا مجری برنامه ضمن خیر مقدم نکاتی در خصوص نحوه برگزاری کرسی براساس آیین نامه را بیان کردند. و سپس حجت الاسلام صفرزاده به عنوان کارشناس و داور برنامه در خصوص کلیات و تعریف موضوع به اختصار توضیحاتی را ارائه کردند. و پس از آن گروه های مخالف و موافق موضوع با رعایت زمانبندی به اظهار دیدگاههای خود در خصوص مزایا و معایب طرح تفکیک جنسیت ،امکانات لازم برای اجرای این طرح و مقایسه تجربیات دانشگاه هایی تک جنسیتی و دو جنسیتی ، پرداختند.

برگزاری این کرسی را تعدادی از دانشجویان درخواست کرده بودند که هئیت کرسی دانشگاه آن را تصویب کرده بود.