تاریخ : يکشنبه 23 آبان 1395

سخنرانی جناب آقای محمد اسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در خصوص اقتصاد مقاومتی در دانشگاه مراغه

محمداسماعیل سعیدی روز سه شنبه در جمع دانشجویان دانشگاه مراغه با اشاره به اینکه دفاع مقدس در سایه تفکر انقلابی به وقوع پیوست، افزود: سد مشکلات اقتصادی کشور نیز در سایه این تفکر مرتفع می شود.
وی گفت: تاکید مکرر مقام معظم رهبری طی یک سال اخیر بر لزوم پایبندی به روحیه ی انقلابی در عرصه های مختلف اجرایی، سیاست گذاری قضایی و حوزوی نیز نشانگر اهمیت این موضوع است.
وی با بیان اینکه امام خمینی سردمدار تفکر انقلابی در عصر ماست، گفت: پیروزی تفکر انقلابی بر جریان غربی که نفی کننده حرکت انقلاب اسلامی بودند و همچنین پیروزی تفکر انقلابی بر جریان محافظه کار و سازشکار دولت موقت، برخی از نمودهای کارآیی و کارآمدی روحیه انقلابی در اداره کشور است.
وی افزود: دغدغه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و طرح های پیشنهادی آنان همگی در راستای برطرف شدن مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است.
وی با بیان اینکه امروز مشکل اصلی کشور اقتصاد است و درمان اصلی آن نیز اقتصاد مقاومتی است، گفت: دولت قبل مشکل را خوب شناسایی کرد اما در تجویز دچار مشکل شد و دولت فعلی نیز باید اقتصاد مقاومتی را بیش از پیش مورد توجه قرار دهد.
در این آیین که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه مراغه برگزار شد، جمعی از دانشجویان پسر و دختر دانشگاه دولتی این شهرستان حضور داشتند.
امور فرهنگی دانشگاه مراغه