تاریخ : دوشنبه 12 اسفند 1392

دکتر شهابی وند : برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه مراغه بایستی در اولویت قرار گیرد.

دکتر شهابی وند رئیس جدید دانشگاه مراغه در مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشگاه مراغه ضمن اعلام برنامه های خود در خصوص فعالیت های فرهنگی اظهار داشتند: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی بایستی در اولویت قرار گیرد . ایشان همچنین برحمایت قاطع از فعالیتهای فرهنگی تشکل های اسلامی، کانونهای فرهنگی و انجمن های علمی تاکید کردند و بستر سازی مناسب بر این فعالیت ها را از برنامه های خود اعلام کردند. توسعه همه جانبه دانشگاه و بالا بردن جایگاه دانشگاه مراغه در منطقه از دیگر برنامه اعلامی ایشان در این مراسم بود.