تاریخ : دوشنبه 1 تير 1394

برگزاری مراسم تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه مراغه

مراسم تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه مراغه برگزار گردید در این برنامه از 162 دانشجوی فعال فرهنگی در حوزه های مختلف از قبیل بسیج دانشجویی ، کانون های فرهنگی ، تشکل های اسلامی , انجمن های علمی و کرسی های آزاد تجلیل و قدر دانی بعمل آمد .
این برنامه که با حضور هیئت رئیسه ، کارکنان معاونت فرهنگی و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار گردید حاج آقا صفر زاده معاون فرهنگی دانشگاه ضمن سخنانی از برگزیدگان فعال فرهنگی تشکل های مختلف فرهنگی قدردانی نمود . در ادامه دکتر شهابی وند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید دکتر چمران و تبریک روز بسیج اساتید از دانشجویان فعال فرهنگی و دست اند رکاران فرهنگی دانشگاه قدردانی کرد .پخش کلیپی در گرامیداشت بازگشت شهدای غواص که به تازه گی فضای مهین اسلامی را عطر آگین کرده اند صفایی دو چندان به این محفل فرهنگی داد. در ادامه برنامه مسئول نهاد رهبری در دانشگاه مراغه ضمن تجلیل از فعالان فرهنگی دانشگاه به حساسیت ها و مشکلات کار های فرهنگی اشاره نموده و به اهمیت کار فرهنگی در دانشگاه تاکید نمودند. مسئول امور فرهنگی نیز به نحوه امتیاز دهی و رتبه بندی فعالیت های فرهنگی اشاره نمود. پایان بخش برنامه اهدای جوایز و لوح تقدیر به 162 تن از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه مراغه بود.