تاریخ : سه شنبه 12 خرداد 1394

برگزاری کارگاه آموزشی گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی مبتنی بر بیمه و تأمین اجتماعی در دانشگاه مراغه

کارگاه آموزشی گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی مبتنی بر بیمه و تأمین اجتماعی در دانشگاه مراغه برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه مراغه و کارکنان  تأمین اجتماعی استان برگزار شد، رحیم اردلان، مشاور مدیر عامل و مدیر کل تأمین اجتماعی استان با تأکید بر اینکه حوزه رفاه و تأمین اجتماعی یکی از نظام هایی  است که باید به موازات اقتصاد مقاومتی تقویت شود  افزود سازمان تأمین اجتماعی با تحت پوشش قرار دادن 40 میلیون نفر، به بیش از نیمی از جمعیت کشور خدمات ارائه می نماید و با فعالیت در چهار حوزه بیمه ای، درمانی، بانکداری و سرمایه گذاری تأثیر به سزایی در تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دارد.

در ادامه این کارگاه دکتر موسوی، عضو هیئت علمی دانشگاه مراغه با تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی در کشور، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی بر نقش سازمانها و نهادهای مردمی همچون سازمان تأمین اجتماعی در توسعه اقتصادی کشور و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی تأکید نمود .