تاریخ : دوشنبه 9 تير 1393

حجت الاسلام نقدی: نظام آموزشی در دانشگاهها مطابق با نیازهای دانشجویان باید اصلاح شود

حجت الاسلام نقدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان آذربایجانشرقی در همایش بزرگداشت هفته بسیج در جمع اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه مراغه بسیجی ضمن پرداختن به فلسفه تشکیل مکتب های فکری غرب و مقایسه آن نظام فکری انقلاب اسلامی ایران ، آن را نسخه بی بدیل برای سعادت بشر خواند و در ادامه با پرداختن به مشکلات موجود در نظام آموزشی بر ضروت اصلاح آنها جهت بهبود و ارتقاء سطح آموزش و تخصص تاکید داشتند. ایشان اظهار داشتند که :دروس عمومی باید به نفع دورس تحصصی کاسته شده تا دانشجویان مهارت لازم را جهت اشتغال کسب نمایند.