تاریخ : چهارشنبه 6 اسفند 1393

کسب مقام دوم دانشگاه مراغه در جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور

دانشگاه مراغه در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی منطقه 2 کشور شرکت و در مجموع تعداد جوایز، مقام دوم را پس از دانشگاه لرستان کسب نمود.

به گزارش کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه مراغه ،دانشگاه مراغه با 20 نشریه دانشجویی و بیش از 85 اثر در نخستین جشنواره نشریات دانشجویی منطقه 2کشور(دانشگاههای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، قزوین، زنجان، همدان، کردستان، کرمانشاه، لرستان و ایلام)شرکت و در مجموع تعداد جوایز، مقام دوم را پس از دانشگاه لرستان کسب نمود.دانشگاه مراغه موفق به کسب 4 عنوان نخست، 5 عنوان دوم و 2عنوان سوم شد ودر مجموع عنوان دوم را به خود اختصاص داد. نشریه دانشجویی خوارزمی انجمن علمی ریاضی رتبه دوم  بخش نشریات علمی حوزه علوم پایه، نشریه دادافرین انجمن علمی حقوق رتبه سوم بخش نشریات علمی حوزه علوم انسانی را کسب کرد و در بخش آثار نشریه تلنگر مقام نخست طنز، نشریه نگاه نو تشکل پیروان خط امام و رهبری مقام دوم یادداشت و مقام سوم مقالات سیاسی ، نشریه نور کانون قرآن و عترت مقام نخست طرح و کاریکاتور، نشریه ائلین کانون آذربایجان شناسی مقام نخست، مقاله اقتصادی و مقام دوم طرح و کاریکاتور، نشریه میکروزیست انجمن علمی زیست شناسی مقام نخست گزارش، نشریه رویش انجمن علمی زراعت مقام دوم سرمقاله ودر نهایت غرفه دانشگاه مراغه عنوان قابل تقدیر را به خود اختصاص داد.قابل ذکر است که در مجموع امتیازات دانشگاه لرستان با کسب 21رتبه در مقام اول،دانشگاه مراغه با کسب 12 رتبه در مقام دوم و دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با کسب 9 رتبه در مقام سوم این جشنواره ایستاد.