تاریخ : دوشنبه 27 بهمن 1393

همایش دوچرخه سواری جمعی کارکنان دانشگاه مراغه به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر

همایش دوچرخه سواری جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه مراغه به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر با همکاری اداره تربیت بدنی ،امور فرهنگی و نهاد رهبری دانشگاه برگزار و با آرمانهای شهدای انقلاب شکوهمند اسلامی تجدید پیمان گردید.

در این همایش که به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر برگزار گردید، جمعی از کارکنان دانشگاه مراغه فاصله بین دانشگاه و مزارمطهر شهدای مراغه را رکاب زدند و با حضور در مقبره شهدای انقلاب اسلامی و اهدای شاخه گل و نثار فاتحه با آرمانهای والای شهیدان و امام راحل(ره)تجدید پیمان کردند .