تاریخ : شنبه 1 بهمن 1401

.

برگزاری مراسم بزرگداشت مقام مادر و زن تحت عنوان "هم اندیشی فاطمی" و تقدیر از همكاران خانم

.
صبح روز چهارشنبه ۲۸ دیماه ۱۴۰۱  به همت بسیج اساتید و واحد خواهران بسیج کارمندان  دانشگاه، مراسم بزرگداشت مقام مادر و زن تحت عنوان "هم اندیشی فاطمی" و تقدیر از همكاران خانم به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور دكتر محمد زادشکویان رئیس دانشگاه، دكتر اکبر تقی زاده معاون اداری و مالی، دکتر عباس رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی، دكتر رسول دانشفراز معاون دانشجویی، كارمندان و اساتید خانم  برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر زادشکویان ریاست دانشگاه مراغه ضمن خیرمقدم و تبریک روز زن، به بیان ارزش و جایگاه والای بانوان در جامعه و خانواده اشاره نمود و گفت: پیشرفت هر چه بیشتر ایران عزیز در گرو ارزش گذاری و آگاهی بانوان است چراکه فرزندان و کانون خانواده همه و همه از وجود مادران تاثیرپذیر خواهند بود.

در این هم اندیشی دو ساعته  با ابعاد وجودی  والگویی حضرت زهرا از جمله کمک و صدقه به دیگران، دعا برای دیگران، همگامی با حضرت علی ع، ابعاد اجتماعی حضرت زهرا، حجاب حضرت فاطمه، دیه خانمها، حوریه بودن حضرت و برخی شبهات پیرامونی مطرح شد

دکتر رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  با تببین مطالب مطرح شده  به شبهات و سوالات پاسخ دادند.

در بخش بعدی از برگزیدگان خانم مسابقه کتابخوانی کتاب "ترجمه الغارات" به مناسبت روز کتاب خوانی با لوح تقدیر و کارت هدیه تقدیر شد

و در پایان به اساتید و کارکنان خانم، شاخه گلی به رسم یادبود اهدا و سپس کیک تولد بانوی دو عالم حضرت زهرای اطهر  برش و بین حضار تقسیم و توزیع شد.