تاریخ : شنبه 1 بهمن 1401

دومین نشست هم اندیشی بسیج اساتید دانشگاه مراغه تحت عنوان "بصیرت فاطمی" برگزار شد

دومین نشست هم اندیشی بسیج اساتید دانشگاه مراغه با حضور اعضای محترم هیات علمی دانشگاه با عنوان  "بصیرت فاطمی" همراه با ارایه گواهی حضور، روز سه شنبه ۲۷ دیماه  ۱۴۰۱ ساعت ۱۴  در سالن اوحدی برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و صلوات بر محمد و آل محمد شروع شد در ابتدای نشست رابط بسیج اساتید استاد رضائی شرح مختصری در مورد موارد مطرح شده در نشست استانی بسیج اساتید در تاریخ سه شنبه ۲۰ دی ماه ۱۴۰۱ ارائه نمودند سپس نشست با پرسش اینکه "وقتی نام فاطمه زهرا را می شنوید چه ویژگی از این بزرگوار به ذهن شما متبادر  می‌شود" از طرف دکتر رضایی مطرح گردید در ادامه  اساتید حاضر به خصوصیاتی از جمله صدقه و کمک ایشان به دیگران، حجاب، تقسیم کار بین حضرت زهرا و حضرت علی (ع) توسط پیامبر، مهریه حضرت، سن ازدواج حضرت زهرا و بحث کودک همسری، حضور زنان در اجتماع، شغل زنان، حد شرعی محاسن مردان، خرافات مطرح شده در جامعه توسط برخی سخنرانان مطرح شد و روشنگری های لازم صورت گرفت.