تاریخ : دوشنبه 26 دي 1401

مراسم گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن در دانشگاه مراغه برگزار شد

به‌مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن مراسم بزرگداشت مقام زن به همت هيأت مکتب شهداء اساتید، کارکنان و دانشجویان مراغه باحضور دکتر زادشکویان رئیس دانشگاه مراغه، حجت اسلام و المسلمین زمانی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان دختر در دانشگاه مراغه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر زادشکویان رئیس دانشگاه مراغه با عرض خیرمقدم و تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن به نقش و جایگاه مهم زن در خانواده و محیط اجتماعی اشاره کرد و گفت: وجود و حضور زن در استحکام بخشی و پیشرفت زندگی بسیار مؤثر است و قطعا زن در خانواده در موفقیت مرد نقش زیادی دارد چنان که می گویند پشت هر مرد موفقی، زن موفقی است و افزود: دانشگاه مراغه نیز قطعا بخش اعظمی از موفقیت ها و دستاوردهایش را مرهون وجود زنان توانمند اعم از دانشجویان دختر، اعضای هیات علمی و کارمندان خانم است.

حجت الاسلام و المسلمین زمانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مراغه در این مراسم اظهار کرد: مقام زن در نزد خداوند و در نزد جامعه مقامی بسیار بالاست، همانطور که مستحضرید گفته می‌شود که بهشت زیر پای مادران قراردارد، علت این امر تنها فقط سختی های فرزند آوری و تربیت فرزندان نیست، بلکه مادر کانون تربیت جامعه است و نقطه مرکزی رشد تمام افراد در جوامع بشری، مادر است.

وی افزود: مادر پرورش دهنده ی همه عالم است، لذا این مقام والا به‌دلیل پرورش فرزندان صالح است.

در پایان مراسم از بانوان دانشگاهی  و دانشجویان دختر فعال در راستای کمک به رشد و پیشرفت دانشگاه تقدیر و تشکر بعمل آمد.
برگزاری مسابقه، کیک بری و مولودی خوانی از جمله برنامه های این مراسم بود.