تاریخ : دوشنبه 9 تير 1393

همایش بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه مراغه

همایش بزرگداشت هفته بسیج به همت بسیج اساتید ، بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی با حضور اساتید ،کارکنان، دانشجویان میهمانانی از دانشگاه آزاد اسلامی مراغه و همچنین حجت الاسلام نقدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان آذربایجانشرقی در دانشگاه مراغه برگزار شد، در ابتدای این همایش دکتر زاد شکویان ضمن خیر مقدم به بیان فضیلت بسیج از زبان امام خمینی و رهبر معظم پرداخت . در ادامه برنامه دکتر موسوی مسئول بسج اساتید شهر مراغه ضمن پرداختن به مسائل روز بر لزوم هوشیاری در مقابل جریان های تکفیری منطقه و حمایت غرب از آنها بر شناخت این مسائل از طرف اساتید و دانشجویان تاکید کردند.